0

Beheerde projecten

0

Tevreden huurders

0

Afgehandelde verzoeken

Wie zijn wij?

Door te onderzoeken welk object, kantoorruimte, kantoorgebouw of kantoorvilla het beste bij je huisvestingsbehoefte past, vinden wij uiteindelijk de meest geschikte bedrijfsruimte. Heb je een bepaalde ruimte of object op het oog?

Of je nou een kleine of een grote onderneming hebt, bij Forum Vastgoedbeheer B.V. kunnen bedrijven van elk formaat een passend kantoor huren. Onze kantoorruimten zijn op maat, aangepast aan de eisen die jouw bedrijf stelt en voorzien van hoogstaand design in een energieke omgeving.

Wij dragen zorg voor jouw huisvesting, zodat jij je kunt focussen op jouw onderneming!


Ontdek meer

Technisch Beheer

Met de juiste professionals en samenwerkingen met externe partners, kunnen wij op slimme wijze besparen en flexibel inspelen. Denk aan onderhoudswerkzaamheden, die kostbaar en veel tijd in beslag nemen. Wij zinj het aanspreekpunt van jouw ruimtes.

Ontdek meer

Financieel beheer

Wij zijn het aanspreekpunt van jouw ruimtes en nemen het financiële beheer volledig uit handen. Door gebruik te maken van moderne methodes, zorgen wij voor de betalingen van de huren, de huuradministratie en de invoering van de huurovereenkomsten.

Ontdek meer

Contact opnemen