Over ons

Forum Vastgoedbeheer B.V. helpt je bij het vinden van het juiste kantoor, afgestemd op jouw wensen. Een optimale invulling van uw vastgoed: advies bij het bepalen van het ideale verhuurproject en een gedreven aanpak tijdens het verhuurproces.

Door te onderzoeken welk object, kantoorruimte, kantoorgebouw of kantoorvilla het beste bij je huisvestingsbehoefte past, vinden wij uiteindelijk de meest geschikte bedrijfsruimte. Heb je een bepaalde ruimte of object op het oog?

Of je nou een kleine of een grote onderneming hebt, bij Forum Vastgoedbeheer B.V. kunnen bedrijven van elk formaat een passend kantoor huren. Onze kantoorruimten zijn op maat, aangepast aan de eisen die jouw bedrijf stelt en voorzien van hoogstaand design in een energieke omgeving.

Wij dragen zorg voor jouw huisvesting, zodat jij je kunt focussen op jouw onderneming!

Laat het ons weten dan sturen we je een brochure toe. Natuurlijk laten we je graag het pand of ruimte zien, zodat je zelf kunt bepalen of de ruimte aansluit op je huisvestingsbehoefte. Uiteindelijk zullen we proberen de juiste plek te vinden zodat jij de volgende stap kunt maken met je bedrijf. 

Heb je de ideale kantoorruimte gevonden en wil je deze graag bezichtigen? Plan dan een bezichtiging in met een van onze adviseurs. Neem contact op met een van onze vastgoedadviseurs om de mogelijkheden te bespreken.

0

Beheerde projecten

0

Tevreden huurders

0

Afgehandelde verzoeken

Technisch Beheer

Met de juiste professionals en samenwerkingen met externe partners, kunnen wij op slimme wijze besparen en flexibel inspelen. Denk aan onderhoudswerkzaamheden, die kostbaar en veel tijd in beslag nemen. Wij zinj het aanspreekpunt van jouw ruimtes.

Ontdek meer

Financieel beheer

Wij zijn het aanspreekpunt van jouw ruimtes en nemen het financiële beheer volledig uit handen. Door gebruik te maken van moderne methodes, zorgen wij voor de betalingen van de huren, de huuradministratie en de invoering van de huurovereenkomsten.

Ontdek meer

Contact opnemen